Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory

A Billerbeck, Novetex és Linea Natura gyermek matracok biztosítják a gyermekek gerincének egészséges fejlődését. Kitűnő szellőzésüknek,légáteresztő képességüknek köszönhetően tökéletesen elvezetik és elpárologtatják a felületükre került nedvességet. A választható matrachuzatok levehetők és moshatók.
Az új, mobilra optimalizált weboldalunkon (Matrac webáruház - Lineaflex-Bútor Kft.) bővített matrackínálattal, napi, heti és havi akciós kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat. A Memory matrac, Hideghab matrac, Latex matrac, Gyerek matrac, Kókuszmatrac, Táskarugós matrac, Bonell rugós matrac és Vákuummatrac kategóriákban 3 hazai és egy olasz gyártó magas minőségű ágybetéteit kínáljuk, megfizethető áron.


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

Novetex gyerek kókuszmatrac pamut huzatban, 6 cm-es kókuszréteggel. Csak gyermek- és környezetbarát anyagokat tartalmaz.

A rétegelt gyerekmatrac EVO-kid huzattal kiválóan szellőzik és jó nedvesség szívó képességű.

A Billerbeck Csillag bonellrugós gyermekmatrac, párnázó filcréteggel Huzata levehető, 40 fokon mosható.

Novetex gyerek kókuszmatrac teflon huzatban, 6 cm-es kókuszréteggel. Csak gyermek és környezetbarát anyagokat tartalmaz.

A kókusz gyermekmatrac EVO-kid huzattal rendkívül jól szellőzik és kényelmes fekvést biztosít a gyermek számára.

A LineaNatura Baby GREEN matrac magját speciális, antibakteriális hatású hideghab alkotja Sűrű szerkezete révén gondoskodik a stabil alátámasztásról és rugalmasságról.

A rétegelt gyerekmatrac Plusz kitűnő szellőzésű és jó nedvesség szívó képességű. Rugalmassága a gyermek súlyához van igazítva.

Novetex kókusz-latex gyerekmatrac pamut matrachuzatban, 6 cm-es kókusz- és 2cm-es latex réteggel. Csak gyermek és környezetbarát anyagokat tartalmaz.

A kókusz gyermek matrac a kókusznak köszönhetően rendkívül jól szellőzik, elég kemény és mégis rugalmas, így biztosítja a gyermek gerincének egyenletes fejlődését.

A Billerbeck Napsugár egy többrétegű latex és antiallergén PU hab gyerekmatrac, amelynek huzata levehető, és 40 fokon mosható.

Billerbeck Holdfény gyerekmatrac magas sűrűségű poliuretán hab és kókuszrost kombináció, 40 fokon mosható huzattal.

A Kókusz gyerekmatrac Plusz a kókusznak köszönhetően rendkívül jól szellőzik, elég kemény és mégis rugalmas, így biztosítja a gyermek gerincének egyenletes fejlődését.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.