Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory


Az ortopéd vákuummatrac rugalmas rétegei igazodnak a testhez, biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását.

Az ANATOFLEX Comfort Sleep vákuum matrac aktívan átszellőzik, ezáltal biztosítja a bőr oxigénellátását és javítja a vérkeringést.

Linea Natura vákuummatrac katalógus >> Linea Natura vákuummatrac katalogus Linea Natura vákuummatracok


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

10 cm vastag ortopéd vákuummatrac, melynek rugalmas rétegei igazodnak a testhez, így biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását.

A 12 cm vastag ANATOFLEX Comfort Sleep vákuummatrac, rugalmas rétegei igazodnak a testhez, és biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását.

18cm vastag tökéletesen átszellőző ortopéd vákuummatrac, a gerincoszlop számára anatómiailag helyes alátámasztást biztosít.

16 cm vastag ortopéd vákuummatrac rugalmas rétegei igazodnak a testhez, aktívan átszellőznek ezáltal biztosítva a jó alvásklímát.

18cm vastag tökéletesen átszellőző ortopéd vákuummatrac, a gerincoszlop számára anatómiailag helyes alátámasztást biztosít.

Classic ortopéd vákuummatrac 20 cm vastag, rétegei aktívan átszellőznek és igazodnak a testhez, ezzel biztosítva a jó alvásklímát.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.