Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory párna

A Novetex és Linea Natura memory, valamint a Billerbeck memory és hideghab anatómiai párnák az egészséges alvás tökéletes kiegészítői.


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Termék kiválasztása:


A Novetex memory pehely párna tökéletes tartást biztosít minden alvó helyzetben, nyomáscsökkentő tulajdonsága kiváló.

A Memory kispárna a nyakcsigolyák megfelelő alátámasztásával, nyugodt alvást nyújt a gyermekek, és a kispárnát kedvelő felnőttek részére.

A Billerbeck TOP hideghab (PU) anatómiai párna speciális kialakítása miatt tökéletesen alátámasztja a nyaki gerincet.

A Novetex memory ergonómiai párna kialakításának köszönhetően a megfelelő helyzetben és szögben tartja nyakát. Oldalt és háton fekvőknek javast használata.

Memory párna a hagyományos formák kedvelőinek, háton és oldalt fekvőknek is ideális választás lehet a nyomáspont nélküli alátámasztás révén.

A Billerbeck MANKA szendvicspárna memory és poliészter golyó rétegei ötvözik az anatómiai párnák és a hagyományos töltet alapanyagok pozitív tulajdonságait.

Memory Ergo párna ->>
(13.283 Ft-tól)

A Memory párna megteremti pihentető alvás feltételeit a nyakcsigolyák megfelelő, nyomáspont nélküli alátámasztásával.

Memory Foam nagypárna a hagyományos formák kedvelőinek, háton és oldalt fekvőknek is ideális választás lehet a nyomáspont nélküli alátámasztás révén.

A Billerbeck RONDO memory anatómiai párna speciális kialakítása miatt könnyen felveszi a fej formáját.

A Novetex memory anatómiai párna kiváló formakövetésének köszönhetően tökéletes alátámasztja a nyakat.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.