Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory

A memory utazó matrac a nyaralás, kempingezés hasznos tartozéka lehet mindazoknak, akiknek otthonuktól távol is fontos a pihentető alvás. Kellemetlen lehet, ha utazásunk során egy kemény fekhelyen vagy hullámzó gumimatracon álmatlanul töltjük az éjszakát.

Ajánljuk nyaraláshoz, kempingezéshez vagy a meglévő fekhelyek kényelmessé tételére.


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

Memoflex Utazó 3 ->>
(24.063 Ft-tól)

A Memoflex 3 memory utazó matrac használható földre leterítve kempingezésnél, vagy matrac feltétkén a meglévő fekhelyek kényelmessé tételére.

Memoflex Utazó 4 ->>
(28.870 Ft-tól)

A 4 cm vastag Memoflex memory utazó matrac használható kempingezésnél földre leterítve, vagy matrac feltétkén a meglévő fekhelyek kényelmessé tételére.

Memoflex Utazó 7 ->>
(43.327 Ft-tól)

A Memoflex 7 memory utazó matrac az ideális választás utazóknak, nyaralóknak, kempingezőknek. Használható földre leterítve vagy matrac feltétkén a meglévő fekhelyek kényelmessé tételére.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.