Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory
A kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkező Linea Natura matracok gyártója több matrac típusra is további kedvezményeket biztosít, egy-egy méret esetén.

Az itt található kedvezményesen kínált termékek körét és a kedvezmény mértékét valamint időtartalmát a gyártó határozza meg.

Linea Natura = Minőségi magyar termék - magyar gyártótól!A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

14 cm vastag tökéletesen átszellőző ortopéd vákuummatrac, a gerincoszlop számára anatómiailag helyes alátámasztást biztosít.

16 cm vastag ortopéd vákuummatrac rugalmas rétegei igazodnak a testhez, aktívan átszellőznek ezáltal biztosítva a jó alvásklímát.

Fitness EVO ->>
(45.849 Ft-tól)

A Fitness matracok az anatómiai és ortopédiai szempontok figyelembevételével, kókusz és ortopédikus hab felhasználásával kialakított nagy teherbírású ágybetétek.

Classic ortopéd vákuummatrac 20 cm vastag, rétegei aktívan átszellőznek és igazodnak a testhez, ezzel biztosítva a jó alvásklímát.

Nobile 3 K EVO ->>
(50.592 Ft-tól)

Ortopédikus hab - kókusz, kettő az egyben biomatrac. Két oldala eltérő keménységű.

Basic Memory ->>
(52.415 Ft-tól)

A matracszövethez steppelt memory réteg révén a Memory Basic matrac tökéletesen követi az emberi testet, felveszi annak alakját.

Fitness Plus ->>
(52.545 Ft-tól)

A közkedvelt Fitness matracok 5 zónás komfortréteggel kiegészített változata, amely még pontosabb testvonalkövetést eredményez.

Linea F Natural EVO ->>
(55.935 Ft-tól)

Réteges felépítésű 5 zónás latex-kókusz-hideghab matrac, melynek két oldala különböző keménységű.

Memofit EVO ->>
(56.182 Ft-tól)

A Memofit matrac az anatómiai szempontok figyelembevételével tervezett, a fekvő test vonalát követő, azt puhán befogadó ágybetét típus.

5 zónás latex-kókusz-hideghab matrac, melynek két oldala különböző keménységű BAYSCENT huzatban.

Relax Memory 2 ->>
(65.385 Ft-tól)

A Relax Memory 2 matrac az egészséges közepesen kemény rendkívül komfortos ágybetét.

Középkemény ortopéd memory matrac ThermoLite (téli) és CoolMax (nyári) kombinált matrac huzattal.

Deluxe Memory ->>
(71.429 Ft-tól)

Memory De Luxe matrac ortopéd memory rétege biztosítja az anatómiailag helyes alátámasztást.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.