Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory
A kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkező Linea Natura matracok gyártója több matrac típusra is további kedvezményeket biztosít, egy-egy méret esetén.

Az itt található kedvezményesen kínált termékek körét és a kedvezmény mértékét valamint időtartalmát a gyártó határozza meg.

Linea Natura = Minőségi magyar termék - magyar gyártótól!A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

Memofit EVO ->>
(32.850 Ft-tól)

A Memofit matrac az anatómiai szempontok figyelembevételével tervezett, a fekvő test vonalát követő, azt puhán befogadó ágybetét típus.

Deluxe Memory ->>
(40.005 Ft-tól)

Memory De Luxe matrac ortopéd memory rétege biztosítja az anatómiailag helyes alátámasztást.

Fitness EVO ->>
(48.317 Ft-tól)

A Fitness matracok az anatómiai és ortopédiai szempontok figyelembevételével, kókusz és ortopédikus hab felhasználásával kialakított nagy teherbírású ágybetétek.

16 cm vastag ortopéd vákuummatrac rugalmas rétegei igazodnak a testhez, aktívan átszellőznek ezáltal biztosítva a jó alvásklímát.

18cm vastag tökéletesen átszellőző ortopéd vákuummatrac, a gerincoszlop számára anatómiailag helyes alátámasztást biztosít.

Classic ortopéd vákuummatrac 20 cm vastag, rétegei aktívan átszellőznek és igazodnak a testhez, ezzel biztosítva a jó alvásklímát.

Nobile 3 K EVO ->>
(53.323 Ft-tól)

Ortopédikus hab - kókusz, kettő az egyben biomatrac. Két oldala eltérő keménységű.

Fitness Plus ->>
(55.211 Ft-tól)

A közkedvelt Fitness matracok 5 zónás komfortréteggel kiegészített változata, amely még pontosabb testvonalkövetést eredményez.

Linea F Natural EVO ->>
(59.007 Ft-tól)

Réteges felépítésű 5 zónás latex-kókusz-hideghab matrac, melynek két oldala különböző keménységű.

Basic Memory ->>
(60.614 Ft-tól)

A matracszövethez steppelt memory réteg révén a Memory Basic matrac tökéletesen követi az emberi testet, felveszi annak alakját.

5 zónás latex-kókusz-hideghab matrac, melynek két oldala különböző keménységű BAYSCENT huzatban.

Relax Memory 2 ->>
(71.034 Ft-tól)

A Relax Memory 2 matrac az egészséges közepesen kemény rendkívül komfortos ágybetét.

Középkemény ortopéd memory matrac ThermoLite (téli) és CoolMax (nyári) kombinált matrac huzattal.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.