Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory

Lineaflex-Tore exkluzív olasz matracok bevezető áron.

A legkorszerűbb technológiával készülő, az ergonómiai és az ortopédiai szempontok figyelembevételével kifejlesztett matractípusok akciós áron.


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

A Biomemory ortopedico matrac rugalmassága és alkalmazkodó képessége elősegíti az izmok relaxációját és megfelelő vérkeringést biztosít. A Lineaflex-TORE Biomemory matrac kollekciójának eleme.

Biobase ortopedico ->>
(57.920 Ft-tól)

Exkluzív olasz rugalmas vízalapú Ergoflex biomatrac kedvező áron! A Lineaflex-TORE Biobase matrac kollekciójának eleme.

Biobase ergonomico ->>
(73.224 Ft-tól)

Exkluzív olasz kettő az egyben (kemény/félkemény) 5 zónás Profile Plus biomatrac kedvező áron! A Lineaflex-TORE Biobase matrac kollekciójának eleme.

Ergonómikus kialakítású, 5 zónás, kettő az egyben (kemény/félkemény) memory matrac kedvező áron! A Lineaflex-TORE Biomemory matrac kollekciójának eleme.

BioLatex Ergonomico ->>
(118.179 Ft-tól)

Exkluzív olasz 5 zónás matrac bevezető áron! A 100%-os Latexből készült magrész kiváló nyomás eloszlató hatású.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.