Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


 memory

4-14 éves gyermekek és kis testsúlyú felnőttek számára ajánlott matractípusok.

A matracok tulajdonságai, ennek megfelelően a pihenő ember komfortérzete is változik a testsúly függvényében. Fontos, hogy mindig az Önnek illetve gyermekének legmegfelelőbb matracot válassza!

Az ifjúsági matracok kis testsúly esetén felelnek meg az anatómiai követelményeknek, így lehetővé teszik a gyermekek egészséges gerincfejlődését, a felnőttek zavartalan pihenését. 65 ill. 75 kg felett használatuk nem ajánlott.


A kiválasztott termék képére vagy nevére kattintva megtekintheti jellemzőit. A méretek, árak, szállítási határidők mindig az oldal alján találhatók táblázatba rendezve.

Matrac típus kiválasztása:

Billerbeck NOEL ->>
(24.301 Ft-tól)

Billerbeck NOEL habmagos matrac, állítható ágyrácsokhoz és kisebb testsúly esetén ajánlott.

10 cm vastag ortopéd vákuummatrac, melynek rugalmas rétegei igazodnak a testhez, így biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását.

A 12 cm vastag ANATOFLEX Comfort Sleep vákuummatrac, rugalmas rétegei igazodnak a testhez, és biztosítják a gerincoszlop anatómiailag helyes alátámasztását.Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.