Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a

Kezdőlap >> Regisztrált felhasználókA 06-1-Matracfutár Webáruházban történő megrendeléshez nem kell feltétlen regisztrálnia. Regisztrált felhasználóink azonban weblapunkon követhetik megrendelésük állapotát.

Regisztrációhoz szükséges egy Ön által kitalált felhasználói név és jelszó megadása. Nem kötelező, de rendelés esetén célszerű a név, telefonszám, cím és e-mail megadása. Ezeket az adatokat a program a továbbiakban autómatikusan kezeli. Nem kell minden megkezdett megrendelésnél begépelnie.

Adatait a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük. Nem használjuk fel semmilyen reklámtevékenységhez. A regisztrációnál megadott adatokat bármikor módosíthatja, vagy törölheti.

Ha regisztrált és bejelentkezett:
>> Itt megtekintheti korábbi rendeléseinek adatait: >> Rendelési lista
>> Itt módosíthatja regisztrációs adatait: >> Adatok módósítása

Kérjük mielőtt elhagyja áruházunkat, ne felejtsen el a kijelentkezni! Ha többen használják ugyanazt a számítógépet, akkor a kilépés elmulasztásával adatai mások számára is hozzáférhetőek lesznek.Viszonteladóink számára elhelyezett plusz információk, árjegyzékek és katalógusok letöltéséhez szükséges felhasználói név és jelszó kérhető áruházunkban illetve munkatársainktól.


06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.