Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a


Már 40 ágybetét és bio ágybetét típus árait, szállítási határidőit hasonlíthatja össze a matracok menüpontnál, kategóriákba rendezve pedig a rogós matracoknál és a bio matracoknál.
Minden matrac, bútor és kiegészítő házhoz szállítása Budapest területén a földszintig ingyenes min. 50.000 Ft-os vásárlás esetén.

Lakkozott natúr fenyő gyerekágy plusz kemény kókusz-latex biomatrac (8 cm kókusz, 4 cm latex) Softcell huzatban. ( 2db. matraccal )

Méret: 208x98x182 Matrac mérete: 200x90 cm.


Matrachuzat: A Softcell matrachuzat rendkívül puha, de erős szálú huzat tökéletes védelmet jelent matracának. Kisbabák, kisgyermekek, érzékeny bőrűek számára is ideális. Semmilyen egészségre ártalmas összetevőt nem tartalmaz. Nem okoz bőrirritációt. Mosógépben 60 fokon mosható.

Matracmag: A 8 cm kókuszréteg, biztosítja a megfelelő alátámasztást. A kemény fekvőfelületet 4 cm latex réteg tesz komfortossá, rugalmassá.

A termék csak természetes alapanyagokból áll, amelyek az egészségét szolgálják. Távol tartja a poratkákat. Az antiallergén szerkezeti csökkentheti az allergiás tüneteket, nem okoz allergiás reakciót. Novetex ikon

 

A matrac felépítése:

  1. Softcell matracszövet
  2. 4 cm latex réteg
  3. 8 cm kókuszréteg
  4. Softcell matracszövet
 

Méretek/árak:

KÓD MÉRET ÁR AKCIÓS ÁR ÁRKATEGÓRIA SZÁLLÍTÁS

RGYABIOP01 90x200 cm 298.260 Ft 253.521 Ft -15% 20 nap db

Az adott néven jelenleg 1 féle termék kapható.06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.