Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a

Kezdőlap >> Matrac és bútor vásárlásOnline matrac és kisbútor vásárlás:


A Matracfutár bútor webáruház a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió termékeit teszi vásárlóink számára könnyen elérhetővé. Üzemeltetője a Lineaflex-Bútor Kft.

A Temékek menüpont alatt található matracok, biomatracok, gyermek matracok, kisbútorok, gyapjú ágyneműk, kiegészítők és akciós matracok megvásárolhatóak bútoráruházunkban és honlapunkon egyaránt. Online vásárlás esetén minden magyar gyerekmatrac, kókuszmatrac, vákuummatrac, memory matrac, hideghab matrac és latex matrac minimum 5% árengedménnyel kapható webáruházunkban.

A Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió   kedvezményei és szolgáltatásai eltérhetnek a Matracfutár által kínáltaktól. Ha igénybe kívánja venni a honlapunkom található kedvezményeket (árengedmény, házhoz szállítás) elegendő vásárláskor a honlapon talált termékazonosítóra (KÓD) hivatkoznia.

Interneten történő megrendelés esetén kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket!

Az Online vásárlás online vásárlás menüpontban megtalálható az Online vásárlás menetének részletes bemutatása.

Az interneten történő megrendeléshez nem szükséges regisztráció és bejelentkezés. Ha azonban bejelentkezés után adja fel rendelését, akkor honlapunkon folyamatosan nyomon követheti megrendelésének állapotát.

Bútor vásárlás:


Bútorok és a Gyerekbútorok menüpontok a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió kínálatából adnak ízelítőt. Az itt taláható bútorok bútoráruházunkban rendelhetőek meg.

Személyesen történő megrendelésre áruházunk nyitva tartási idejében van lehetőség:

    Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
    Szombat: 09:00- 13:00

    Vasárnap: Zárva


Megrendelését e-mail -ben (lineaflex@matracfutar.hu) a nap 24 órájában feladhatja.

Bútoráruházunk munkatársai késszéggel nyújtanak felvilágosítást a honlapon szereplő termékekkel kapcsolatban személyesen, telefonon vagy e-mail –ben.

A honlapunkon található kompozíciók megbonthatók. Lehetőség van egy-egy termék pl. komód, éjjeliszekrény, tükör… külön történő megvásárlására, vagy akár saját összeállítások megtervezésére. Több bútorcsalád katalógusa és elemlistája letölthető, és munkatársaink is ingyenes lakberendezési tanácsokkal segítenek elképzelései megvalósításában.

Bútoráruházunkban a kárpitos és bőrgarnitúrák esetén széles szín és mintaválasztékból lehet válogatni.


06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bio ágybetétek, matracok, bútorok és kiegészítők Budapest területén ingyenes házhoz szállítsással. Nem csak matrac!06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bútorok, házhoz szállítással! Nem csak matrac!
Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.