Lineaflex Bútoráruház
Epoca háló - ágy, matrac, éjjeliszekrény.
Donatello - Olasz nappali bútor.
1093 Budapest Közraktár u. 20./a

Bútorok >> Szekrény, komód - Klasszikus és modern szekrények, komódok

Ízelítő a Lineaflex Olasz Bútoráruház szekrény és komód kínálatából. Az összeállítás nem teljes. További szekrények, komódok találhatók a nappaliknál, étkezőknél, konyháknál és hálószoba bútoroknál. Bútoraink megvásárolhatók egy-egy bútorkompozíció részeként, de külön is.Akciós kategóriák kiválasztása:

Akciós bútorkínálatunk a készlettől függően változik.

Modern szekrény és komód kategóriák:

Modern szekrények és komódok nappaliba, hálószobába. A bútor kategória kiválasztásához kattintson a nevére vagy a hozzá tartozó képre.


Klasszikus szekrény és komód kategóriák:

Klasszikus szekrények és komódok étkezőbe, nappaliba és hálószobába. Kattintson az szekrény vagy komód kategória nevére, vagy a hozzá tartozó képre.

További olasz szekrények és komódok

További olasz szekrények és komódok találhatóak a webáruházunk következő oldalain:Lineaflex-Bútor Kft. = Kiváló minőség, elegancia, design elérhető árakon, rövid szállítási határidővel. Hagyományosan minőségi olasz bútorok kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Csak olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, melyek munkájára nyugodt szívvel garanciát vállalhatunk.


Áruházunk nyitva hétfőtől péntekig: 10 és 18 óra között. Szombaton 9-től és 13 óráig.

06-1-Matracfutár Webáruház : Ágyak, ágybetétek, bio ágybetétek, matracok, bútorok és kiegészítők Budapest területén ingyenes házhoz szállítsással. Nem csak matrac!Ahogy a legtöbb honlap, ez a webhely is használ sütiket a weboldalain.